Hem > Om oss

om Nordiska Flyttkompaniet

Om oss

Nordiska Flyttkompaniet AB grundades med visionen att trygghet och kvalitet skall stÄ före allt annat i verksamheten. Med vÄr gedigna erfarenhet inom flytt och transport samt extremt höga krav pÄ organisation och medarbetare vill vi efterlÀmna den högsta möjliga kvalitetsstÀmpeln i flyttbranschen i Sverige.

Vi tror pÄ Àrlighet och god kundservice i vÄrt stÀndiga arbete ute pÄ fÀltet. Tack vare den instÀllningen har vi nöjda kunder runt om i Sverige liksom utanför landets grÀnser.

MÄnga som valt att anlita oss inför sitt omgivningsbyte har en tendens att komma tillbaka till oss igen, Vi har dessutom mÄnga kunder som mer Àn gÀrna hÀnvisar nÄgon bekant till oss pÄ företaget. Detta Àr vi otroligt stolta och tacksamma över.

Vi har arbetat hÄrt och flexibelt under dygnets alla timmar för att vara det sjÀlvklara valet vid privat- och företagsflytt med utgÄngspunkt frÄn Göteborg.

Vi arbetar alltid minutiöst enligt sÀkerhetsföreskrifter och har sekretesskrav dÄ vi exempelvis samarbetar med myndigheter. Vi har en bred erfarenhet inom allt som handlar om flytt och transport samt en naturlig fallenhet för att förstÄ hur mer komplexa uppdrag skall hanteras.

Med utrustning speciellt framtagen för flytt stÄr Nordiska Flyttkompaniet redo att transportera allt frÄn enstaka gods till tunga kassaskÄp med mera.

Tack vare vÄr erfarenhet och stÀndigt goda bemötande anlitas vi pÄ Nordiska Flyttkompaniet av sÄvÀl företag som privatpersoner, större organisationer, myndigheter och statliga verk.
Varje gĂ„ng du anlitar oss har vi ett mĂ„l i sikte; Ă€r du som kund nöjd – Ă€r vi nöjd.

Kundrecensioner

Ta reda pÄ varför vi har 4.9 i betyg av över 300 kundrecensioner

031 – 25 25 25

MĂ„ndag – Fredag
08:00 – 18:00

Skicka e-post

Alltid svar samma dag!

Vad kostar flytten?

Ta reda pÄ hur mycket din flytt kommer att kosta med Nordiska Flyttkompaniet