Hem > Om oss

om Nordiska Flyttkompaniet

Om oss

Nordiska Flyttkompaniet AB grundades med visionen att trygghet och kvalitet skall stå före allt annat i verksamheten. Med vår gedigna erfarenhet inom flytt och transport samt extremt höga krav på organisation och medarbetare vill vi efterlämna den högsta möjliga kvalitetsstämpeln i flyttbranschen i Sverige.

Vi tror på ärlighet och god kundservice i vårt ständiga arbete ute på fältet. Tack vare den inställningen har vi nöjda kunder runt om i Sverige liksom utanför landets gränser.

Många som valt att anlita oss inför sitt omgivningsbyte har en tendens att komma tillbaka till oss igen, Vi har dessutom många kunder som mer än gärna hänvisar någon bekant till oss på företaget. Detta är vi otroligt stolta och tacksamma över.

Vi har arbetat hårt och flexibelt under dygnets alla timmar för att vara det självklara valet vid privat- och företagsflytt med utgångspunkt från Göteborg.

Vi arbetar alltid minutiöst enligt säkerhetsföreskrifter och har sekretesskrav då vi exempelvis samarbetar med myndigheter. Vi har en bred erfarenhet inom allt som handlar om flytt och transport samt en naturlig fallenhet för att förstå hur mer komplexa uppdrag skall hanteras.

Med utrustning speciellt framtagen för flytt står Nordiska Flyttkompaniet redo att transportera allt från enstaka gods till tunga kassaskåp med mera.

Tack vare vår erfarenhet och ständigt goda bemötande anlitas vi på Nordiska Flyttkompaniet av såväl företag som privatpersoner, större organisationer, myndigheter och statliga verk.
Varje gång du anlitar oss har vi ett mål i sikte; är du som kund nöjd – är vi nöjd.

Kundrecensioner

Ta reda på varför vi har 4.9 i betyg av över 300 kundrecensioner

031 – 25 25 25

Måndag – Fredag
08:00 – 18:00

Skicka e-post

Alltid svar samma dag!

Vad kostar flytten?

Ta reda på hur mycket din flytt kommer att kosta med Nordiska Flyttkompaniet