Hem > Tjänster > Tunggods/Pianoflytt Göteborg

Tunga lyft Göteborg

Tunga lyft

Spara dina krafter och din rygg och låt oss hantera dina tunga föremål! Vi på Nordiska Flyttkompaniet är specialiserade på tunga lyft och pianoflyttar i Göteborg och vet vad som krävs för att genomföra säkra flyttar av tungt gods. Under många år har vi lyft oräkneliga ton och vår erfarna personal är särskilt utbildade inom denna typen av uppdrag. Nordiska Flyttkompaniet har också en särskild tunggodsavdelning som hanterar denna typen av uppdrag så du alltid får professionell hjälp och rätt handläggare.

Vi visar alltid upp giltigt försäkringsbevis och ser till att det gods vi flyttar är försäkrat. Det är viktigt att flytten av ditt tunga gods känns 100 % säker för både dig och oss. Vår rutinerade personal har stor vana av att hantera tunga lyft på ett ergonomiskt och varsamt sätt, så att du tryggt kan lämna flytten i våra händer.

När det gäller tunga gods hanterar vi inte bara pianon och flyglar, utan vi kan också hjälpa dig att flytta vitvaror, kassaskåp, industrimaskiner, hissmotorer och andra tunga och skrymmande föremål. I stort sett allt som är för tungt för att du själv ska kunna lyfta det på ett säkert sätt.

Tunga lyft & pianoflytt i Göteborg – vi kan hjälpa dig flytta följande

N

Kassaskåpsflytt

N

Flyglar / Pianon / Orglar

N

Industrimaskiner

N

Järnbalkar

N

Vapenskåp

N

Diverse vitvaror

N

Hissmotorer

N

Aggregat & byggmaterial

Ring eller mejla oss för att få hjälp med flytt och transport av tungt gods!

Kundrecensioner

Ta reda på varför vi har 4.9 i betyg av över 300 kundrecensioner

031 – 25 25 25

Måndag – Fredag
08:00 – 18:00

Skicka e-post

Alltid svar samma dag!

Vad kostar flytten?

Ta reda på hur mycket din flytt kommer att kosta med Nordiska Flyttkompaniet