Hem > TjÀnster > Tunggods/Pianoflytt Göteborg

Tunga lyft Göteborg

Tunga lyft

Spara dina krafter och din rygg och lÄt oss hantera dina tunga föremÄl! Vi pÄ Nordiska Flyttkompaniet Àr specialiserade pÄ tunga lyft och pianoflyttar i Göteborg och vet vad som krÀvs för att genomföra sÀkra flyttar av tungt gods. Under mÄnga Är har vi lyft orÀkneliga ton och vÄr erfarna personal Àr sÀrskilt utbildade inom denna typen av uppdrag. Nordiska Flyttkompaniet har ocksÄ en sÀrskild tunggodsavdelning som hanterar denna typen av uppdrag sÄ du alltid fÄr professionell hjÀlp och rÀtt handlÀggare.

Vi visar alltid upp giltigt försÀkringsbevis och ser till att det gods vi flyttar Àr försÀkrat. Det Àr viktigt att flytten av ditt tunga gods kÀnns 100 % sÀker för bÄde dig och oss. VÄr rutinerade personal har stor vana av att hantera tunga lyft pÄ ett ergonomiskt och varsamt sÀtt, sÄ att du tryggt kan lÀmna flytten i vÄra hÀnder.

NÀr det gÀller tunga gods hanterar vi inte bara pianon och flyglar, utan vi kan ocksÄ hjÀlpa dig att flytta vitvaror, kassaskÄp, industrimaskiner, hissmotorer och andra tunga och skrymmande föremÄl. I stort sett allt som Àr för tungt för att du sjÀlv ska kunna lyfta det pÄ ett sÀkert sÀtt.

Tunga lyft & pianoflytt i Göteborg – vi kan hjĂ€lpa dig flytta följande

N

KassaskÄpsflytt

N

Flyglar / Pianon / Orglar

N

Industrimaskiner

N

JĂ€rnbalkar

N

VapenskÄp

N

Diverse vitvaror

N

Hissmotorer

N

Aggregat & byggmaterial

Ring eller mejla oss för att fÄ hjÀlp med flytt och transport av tungt gods!

Kundrecensioner

Ta reda pÄ varför vi har 4.9 i betyg av över 300 kundrecensioner

031 – 25 25 25

MĂ„ndag – Fredag
08:00 – 18:00

Skicka e-post

Alltid svar samma dag!

Vad kostar flytten?

Ta reda pÄ hur mycket din flytt kommer att kosta med Nordiska Flyttkompaniet