Hem > Tjänster > Utlandsflytt

Utlandsflytt

Trygg utlandsflytt med personlig flyttfirma

Att flytta utomlands är ett stort steg. Inte bara för att du kanske lämnar nära och kära hemma i Sverige, utan också för att det kräver minutiös planering. Hur får man smidigast med sig möbler, prylar och allt annat i sitt hem till ett annat land? Vilka tillstånd och regler gäller när man flyttar utomlands?

Lugn. Vi på Nordiska Flyttkompaniet är en flyttfirma som har koll på det här med utlandsflyttar. Vår personal har många års erfarenhet av flyttar – både på korta och långa avstånd – och tar ansvar för din flytt hela vägen. Vårt mål är att du ska kunna slappna av och låta oss ta hand om allt runt din flytt.

Utlandsflytt – så kan vi hjälpa dig

Hos oss får du alltid en kontaktperson som ansvarar för din flytt och hjälper dig med allt från planering till själva genomförandet. Och ser till att allt går enligt plan. Givetvis följer vi alla lagar och bestämmelser som gäller vid en flytt utomlands. Vår personal har stor erfarenhet av långväga flyttar och vet hur viktigt det är att allt klaffar. Du ska tryggt kunna lita på att vi ser till att alla dina möbler och saker kommer på plats i ditt nya hem.

Som en komplett internationell flyttfirma med personlig service kan vi hjälpa dig med allt – från att packa ner, transportera och packa upp till att montera möbler eller flyttstäda ditt gamla hem (i Göteborg).

Precis som vid våra vanliga privat- och bohagsflyttar finns det inga uppdrag som är för små, stora eller omöjliga för oss. Ring eller mejla, så hjälper vi dig att lösa din flytt utomlands på ett tryggt och effektivt sätt!

Kundrecensioner

Ta reda på varför vi har 4.9 i betyg av över 300 kundrecensioner

031 – 25 25 25

Måndag – Fredag
08:00 – 18:00

Skicka e-post

Alltid svar samma dag!

Vad kostar flytten?

Ta reda på hur mycket din flytt kommer att kosta med Nordiska Flyttkompaniet