Hem > Tjänster > Flyttstädning

Flyttstädning i Göteborg

Spara tid och låt oss ta hand om städningen

Det finns flera fördelar med att låta en erfaren firma ta hand om städningen när du ska flytta. Våra kunder upplever framför allt att det blir ordentligt gjort och att det sparar både tid och energi. Tid som de istället kan lägga på att komma i ordning i sin nya bostad eller lokal. 

Vi på Nordiska Flyttkompaniet hjälper både privatpersoner och företag med flyttstädning i Göteborg med omnejd. Eftersom vi både erbjuder flytt- och städhjälp kan vi enkelt hålla ihop ditt projekt och du får en kontaktperson som du kan vända dig till vid frågor och funderingar.

Kraven på flyttstädning är högre än för en vanlig städning och din bostad eller lokal behöver vara tömd på möbler och saker innan vi påbörjar städningen. Bostaden eller lokalen får inte heller vara i behov av grovrengöring eller sanering. Vi beräknar priset på flyttstädningen per kvadratmeter och kan utöver boytan även städa eventuella biytor.

När du anlitar oss har du alltid 100 % trygghetsgaranti på flyttstädningen. Vi tar hela ansvaret för att städningen blir godkänd vid besiktningen.

Självklart kan du också använda dig av rutavdraget när du anlitar oss för flyttstädning. Rutavdraget gäller arbetskostnaden för städning i alla typer av bostäder – från hyresrätter och villor till bostadsrätter och seniorboenden. Mer information om rutavdraget hittar du hos Skatteverket.

Kontakta oss, så ger vi dig ett fast pris på flyttstädning – hemma eller på jobbet.

Kundrecensioner

Ta reda på varför vi har 4.9 i betyg av över 300 kundrecensioner

031 – 25 25 25

Måndag – Fredag
08:00 – 18:00

Skicka e-post

Alltid svar samma dag!

Vad kostar Det?

Ta reda på hur mycket din flyttstädning kommer att kosta med Nordiska Flyttkompaniet