Hem > Tjänster > Privatflytt/Bohagsflytt Göteborg

Bohagsflytt Göteborg

Vart ska du flytta?

Har det blivit dags att byta bostad? Oavsett om du ska flytta till en annan del av stan eller 100 mil ut i Europa, så hjälper vi dig! Vi tar hand om hela din flytt – från den lilla lägenheten till den stora villan. Eller tvärtom. Helt enkelt från en bostad till en annan. Inom Göteborg, Sverige, Norden och Europa.

Vi på Nordiska Flyttkompaniet har jobbat i många år med privatflytt och bohagsflytt i Göteborg och vet vad som krävs för en smidig och effektiv flytt. En tydlig och nära kommunikation med dig som kund är vårt starkaste kort. Vi tummar aldrig på kvaliteten när det gäller ditt hem och din flytt. Vår personal är ett tajt och kompetent team med lång erfarenhet av allt som en flytt innebär – från planering till hantering. Vi vet hur viktigt det är att allting klaffar. Att det känns rätt i magen. Med oss är ditt hem och dina saker alltid i trygga händer.

När du anlitar oss som flytthjälp får du en egen personlig handläggare som planerar, ansvarar för flytten, svarar på frågor och ser till att allt flyter på. Så att allt som ska flyttas från den gamla bostaden tryggt, smidigt och säkert kommer på plats i ditt nya hem. Oavsett om det ligger ett stenkast bort, i en annan stad eller i ett annat land.

Privatflytt i Göteborg – vi kan hjälpa dig att

N

Packa, montera ned och lasta

N

Transportera allt till ditt nya hem

N

Packa upp i den nya bostaden

N

Transporterar till tippen

N

Montera möbler

N

Möblera

N

Köra möbler och saker till återvinning

N

Flyttstäda (i Göteborg med omnejd)

Ring eller mejla oss om du vill veta mer om hur en privatflytt med oss går till!

Kundrecensioner

Ta reda på varför vi har 4.9 i betyg av över 300 kundrecensioner

031 – 25 25 25

Måndag – Fredag
08:00 – 18:00

Skicka e-post

Alltid svar samma dag!

Vad kostar flytten?

Ta reda på hur mycket din flytt kommer att kosta med Nordiska Flyttkompaniet