Hem > Tjänster > Röjning & bortforsling

Röjning, bortforsling & sanering i Göteborg

Vi tar hand om det du vill bli av med

Garage och förråd bli lätt proppfulla och till slut vet du kanske inte vart du ska göra av alla grejer. Det kan vara allt från trasiga möbler till hushållsartiklar och gamla skrivare. En massa bra att ha-saker som du inte längre kommer ihåg vad du skulle ha till. Då kan det vara skönt att veta att vi kan ta hand om allt det här åt dig. Vi jobbar med röjning och bortforsling inom Göteborg – både åt privat- och företagskunder.

Låt oss ta hand om det du vill bli av med. Vi kör allt som går att återanvända till ideella föreningar i Göteborg med omnejd. På så sätt kan de grejer som du inte längre behöver bli till stor glädje för någon annan. Skräp och trasiga prylar som inte längre går att använda kör vi givetvis till närmaste återvinningscentral.

Vi kan även avlasta dig i det tunga arbetet med att tömma ett helt hem. Läs mer om hur vi kan hjälpa dig att tömma ett dödsbo.

Kontakta oss gärna via telefon eller mejl för att få pris på röjning och bortforsling.

Sanering – borttagning av ovälkommen lukt

Utöver våra röjnings- och bortforslingstjänster erbjuder vi också hjälp med att sanera bostäder och lokaler. Det kan exempelvis handla om mögel-, rök- eller luktsanering. Vi utför grundliga saneringar med hjälp av ozon, vilket är ett miljövänligare alternativ att få bort ovälkomna lukter och partiklar. Givetvis tar vi hand om allt kontaminerat material och ser till att det deponeras på rätt sätt.

Ring oss och berätta vilken typ av sanering du behöver hjälp med, så kan vi göra en närmare bedömning av vilka resurser som krävs samt ge dig ett pris.

Kundrecensioner

Ta reda på varför vi har 4.9 i betyg av över 300 kundrecensioner

031 – 25 25 25

Måndag – Fredag
08:00 – 18:00

Skicka e-post

Alltid svar samma dag!

Vad kostar Det?

Ta reda på hur mycket din flytt kommer att kosta med Nordiska Flyttkompaniet