Hem > Tjänster > Flyttfirma mellan Göteborg och Stockholm

Flyttfirma Göteborg – Stockholm

Från en storstad till en annan

Att flytta inom en och samma stad kan vara nog så tids- och energikrävande. När du dessutom ska flytta till en helt ny stad krävs det förstås en ännu noggrannare planering för att få allt att klaffa. Det är inte lika lätt att bara vända tillbaka till den gamla bostaden 50 mil bort.

Och det är där vi på Nordiska Flyttkompaniet kommer in i bilden. Vi har lång erfarenhet av storstadsflyttar och har i många år varit flitigt anlitade som flyttfirma mellan Göteborg och Stockholm. Tillsammans planerar du och din handläggare flytten så att allt ska löpa smidigt och inget falla mellan stolarna. Här kan du läsa mer om oss på Nordiska Flyttkompaniet och hur vi jobbar.

När vi flyttar åt dig ser vi alltid till att ditt gods är fullt försäkrat. Självklart har vi de yrkestrafiktillstånd som krävs för att utföra transporten. Vi är mycket måna om våra kunder och ser till att alltid genomföra trygga flyttar av högsta kvalitet. Läs gärna våra referenser här.

Flytt mellan Göteborg & Stockholm – vårt erbjudande

När du flyttar från Göteborg till Stockholm har vi alltid ett fast pris på körningen för att trygga transporten. I priset ingår en lastbil anpassad efter hur mycket som ska flyttas, administration och RUT-avdrag samt försäkring och trafiktillstånd.

Du kan utöver detta också få hjälp med packning, demontering, emballering samt flyttstädning i Göteborg mot tilläggskostnad. Vill du kan vi också köra grejer till återvinning.

För oss är ingen flytt för stor eller liten, så tveka inte att ringa oss när du behöver flytthjälp. Vi hjälper dig!

Kundrecensioner

Ta reda på varför vi har 4.9 i betyg av över 300 kundrecensioner

031 – 25 25 25

Måndag – Fredag
08:00 – 18:00

Skicka e-post

Alltid svar samma dag!

Vad kostar flytten?

Ta reda på hur mycket din flytt kommer att kosta med Nordiska Flyttkompaniet